Be smart, start je
carrière bij Sphere IT

Sphere IT is de digitale zakelijke partner voor slimme en innovatieve oplossingen op het gebied van strategie, organisatie en digitalisering. Of het nu gaat om het ontwikkelen en implementeren van duurzame software-oplossingen of het opzetten van een volledig IT-landschap, wij zorgen ervoor dat u optimaal gebruikmaakt van de nieuwste technologieën en trends. Met onze expertise in Cloud Computing, (webbased) applicaties, data engineering, ITAM en Cyber Security helpen wij uw bedrijf te transformeren. Laat uw bedrijf groeien, met Sphere IT.

 

Waarom werken bij Sphere IT?

Werk gaat verder dan slechts een salarisstrook en dagelijkse taken. Het draait om het vinden van een inspirerende omgeving die uitdaagt en groeikansen biedt. Zoek naar een plek waar passies en talenten samenkomen, waar elke carrièrestap meer is dan een baan – een ervaring die voldoening schenkt, intellect prikkelt en dagelijkse excellentie stimuleert. Of het nu een bedrijf, organisatie of team is, de werkplek moet een omgeving zijn waar je kunt floreren, groeien en je volledige potentieel kunt benutten. Bij Sphere IT wordt je professionele reis een opwindend avontuur, gevuld met kansen, groei en vervulling.

 

 

Waarom werken bij Sphere IT?

Stel je voor: het realiseren van baanbrekende projecten voor ’s werelds meest prestigieuze A-list klanten. Wij excelleren hierin! Bij ons staan innovatie, creativiteit en excellentie centraal. Onze toewijding aan topkwaliteit heeft geleid tot samenwerkingen met internationale klanten die alleen het allerbeste verwachten.

Of het nu technologie, design of strategie betreft, wij gaan tot het uiterste om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Onze projecten bepalen nieuwe normen in kwaliteit en expertise.

Kies voor ons en maak deel uit van een inspirerende reis waar grenzen worden verlegd en visies werkelijkheid worden. Laten we samenwerken aan projecten die de wereld veranderen. Met ons op weg naar grenzeloos succes!

STATE-OF-THE-ART PROJECTEN VOOR INTERNATIONALE A-LIST KLANTEN

Til je carrière naar een hoger niveau terwijl jij je academische doelen bereikt! Bij Sphere IT bieden we flexibele parttime opleidingen die perfect passen bij je drukke schema. Of je nu een master- of bacheloropleiding zoekt, wij hebben de juiste optie voor jou. Bereik zowel professioneel succes als een prestigieuze graad, zonder compromissen. Ontdek hoe we samen jouw dromen kunnen verwezenlijken!

 

COMBINEER EEN PART-TIME OPLEIDING MET WERK

Welkom in de toekomst van werk met hybride werken en flexibele uren bij Sphere IT! Wij begrijpen de evolutie van de arbeidswereld en staan klaar om jou te helpen de voordelen van deze verandering te benutten. Of je nu thuis, bij onze opdrachtgever, op kantoor, of elders wilt werken, wij bieden de flexibiliteit die nodig is om werk en leven in evenwicht te brengen. Geen vaste schema’s of rigide kantooruren meer. Gelukkige, flexibele werknemers zijn voor ons de sleutel tot succes, waardoor je productiever kunt zijn, je welzijn kunt verbeteren en het plezier in je werk kunt vergroten.

HYBRIDE WERKEN MET FLEXIBELE UREN

Bij ons krijg je meer dan alleen een salaris; wij streven naar bovengemiddelde beloningen die jouw inzet en toewijding weerspiegelen. Wij begrijpen dat jouw werk waardevol is, en bij Sphere IT kun je rekenen op lonen die niet alleen waardering tonen maar jou ook stimuleren om te excelleren. We geloven in het waarderen van onze medewerkers en bieden competitieve salarissen en voordelen om jou gemotiveerd en gewaardeerd te laten voelen.

BOVENGEMIDDELD LOON

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en deel uit te maken van een dynamisch team dat barst van creativiteit en innovatie? Wij zijn Sphere IT, en we zijn op zoek naar enthousiastelingen die willen deelnemen aan ons spannende avontuur!

Of je nu een techneut bent die van coderen houdt, een beveiligingsgenie met een scherp oog voor detail, een datawizard die uit cijfers tovert, of gewoon een passie hebt voor alles wat met IT te maken heeft – bij ons is er altijd plaats voor jou.

Waarom wachten? Laat ons weten wie je bent en waarom je bij ons wilt komen werken. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, wij geloven dat iedereen een unieke bijdrage kan leveren aan ons team. Dus laten we samenwerken, creëren en innoveren!

Stuur ons een berichtje, geef ons een belletje, of stuur een e-mail – hoe je ook contact met ons opneemt, we kijken er naar uit om van je te horen. Laten we samen ontdekken hoe jij kunt schitteren bij Sphere IT!

Dat wil jij toch ook!

Wij dagen jou uit!

Ben jij de talentvolle professional die we zoeken? Reageer dan direct met je curriculum vitae en sollicitatiebrief op een passende vacature op onze vacaturepagina.

Mocht je geen vacature zien die aansluit bij jouw kennis en ervaring, dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. Je kunt deze sturen naar

info@sphereit.nl

Heb je nog vragen over werken bij Sphere IT?
Neem dan gerust contact met Peter op en we helpen je graag verder.